Opinions

Dear visitors of our site, 

If you have any comments to make about the products that we offer or about the site itself, you may use the form in the right part. We will examine each and every comment with all due attention. We respect your privacy and therefore you do not have to fill in the last name and e-mail fields. 

Thank you for your time!

The 681.bg team

 

S.Georgiev09.04.2016

Благодаря за коректността.Тениските са страхотни. ----- Благодарим Ви от сърце! Да ги носите с много здраве!

Тошко Тотев09.03.2016

Здравейте,днес си получих патриотичния панталон"Свобода или смърт" и мога да кажа само че е супер и много коректни хора.Благодаря. --- Благодарим Ви! Носете го със здраве и гордост към родината!

Надежда Стамова10.02.2016

Поръчах фанелки за мой близки в Лондон -англичани,аз лично много харесах бузките ,а те бяха възхитени много добро качество и Добър дизайн....пак ще си поръчам и за мен :)))успех за напред страхотни сте------ Благодарим Ви за хубавите думи! Да се носят със Здраве!

Евгения Караниколова20.05.2015

аправихме групова поръчка за дамски фланелки и искам да споделя,че всички единодушно ги харесахме :-).Моделите са хубави,дизайна-също,размерите са точни и на живо изглеждат толкова симпатични,колкото и на снимките в сайта. И към това, като прибавя изключителното внимание,отзивчивост и отношение към нас и поръчката ни,мога да кажа само комплименти и благодаря! :-) Единствено се присъединявам към коментарите по-долу, с препоръка за дамските фланелки(дори и това да се отрази на цената) - да бъдат произведени от памук (както са мъжките модели) - така ще бъдат направо съвършени!:-) ---- Привет! Радваме се, че сме успели да създадем чудесни моменти за вас и вашия екип! Винаги работим в посока подобряване на качеството и разнообразието. Поздрави!

Димитър Котетаров09.05.2015

Имате уникални дизайни дрехи, както и добро качество. Много съм доволен от услугите ви. Никога до сега не съм останал разочарован от поръчка от този сайт. Продължавайте да се развивате. Много сте добри. Успех! :) ----- Благодарим Ви от сърце! Стараем се да ставаме все по-добри!

Георги Димитров06.04.2015

Здравейте , по-добре било това Патриотично Спортно Горнище с Качулка да има долнище (тоест) комплект :) ..---- Привет! Имаше долнище, но се изчерпа! Тези дни ще пуснем пролетно долнище, а от есента отново ще има и от зимното! Поздрави от нас!

Милко Петков04.04.2015

Здравейте,искам да попитам дали произвеждате футболни фланелки на клубни и национални отбори.Благодаря. --- Здравейте. Разбира се, възможно е. Може да ни пишете по имейл. Поздрави!

Калоян Нанов01.04.2015

Здравейте! Имам патриотична тениска от вашата колекция и съм страшно доволен и си я нося с голямо удоволствие. Искам да си поръчам още. Това, което ми направи неприятно впечатление, е че новите ви модели са от полиестер, а не от памук. Ще има ли повече нови модели от памук? Би било доста по-добре тениските да са от памук, поне според мен! Благодаря предварително! --- Привет!! Новите ни модели тепърва предстоят и ще има и памучни, разбира се! Засега имаме около 7-8 такива тениска, включително на Ботев и Левски! Благодарим ви за отделено време!!

Кремена Славова13.03.2015

Здравейте!Харесвам сайта Ви, но имам забележка относно дамските модели,прекалено малко са,трява да има и дамски патриотични с личност...мога да Ви помогна с идей или да ви направя наколко модела , безплатно разбира се,само ,че незнам как да направя модел на тениска...има сайтове които предлагат тениски,потници или блузи по " твой дизаин " няма да е лошо ако имате такава цекция и да има разбира се някоия друга щампа и надписи, но и клиента сам да може да качва и да дава предложения. :) ---- Здравейте! Благодарим Ви за коментара! Ние имаме такава секция, където може да ни пишете с Ваш дизайн! Ако желаете, пишете ни на имейл какво бихте желали да видите, бихме се зарадвали, ако можем да го изпълним!!!

Христо Стоянов07.03.2015

Здравейте :) Искам да попитам, скоро дали ще имате налични и по-големи размери от този продукт ? - http://www.681.bg/bg/products/details/id/594 ------ Здравейте! За следващия студен сезон ще ушием задължително!!!